Sup & Stup – Norges største vannsportsfest

Sup & Stup er Norges deiligste sommerfest, lokalisert i hjertet Sørlandsperlen Lillesand.

Med verdens fineste kulisser byr vi på ulike aktiviteter med blant annet Dødsing, SUP Stafett, Floating Skate, SUP Polo, SwinRun – og selvfølgelig den berømte Havnefesten du ikke vil gå glipp av! DJs, konserter, premieutdelinger og deilig stemning.

– I år flytter konsertene og festen ut av tykkeste sentrum til Verven, sier daglig leder Bjørnar Heldal. Norges deiligste sommerfestival får dermed Norges deiligste tumleplass. For deg som ikke er kjent; det er der folk som ikke var i båt satt og så på dødsingen i fjorårets Sup & Stup!

– Uansett – vi vil synes i byen i år som ifjor.

– Vi ønsker å bli på Verven fremover. Vi håper årets dødsekonkurranse kan skje fra det nye tupetårnet kommunen planlegger å sette opp på Verven, etter at Grandal Trevare og Byggmester Modalen stiller med materialer og håndverkere, men det er ennå usikkert på om tiden strekker til. Uansett kommer det nye stupetårnet til å bli et flott skue i byen – og vi vil sette opp stillaser i år igjen, dersom tårnet ikke blir ferdig. En spektakulær dødsekonkurranse kan vi love alle!

På Hoopla får du sikre deg billetter til Havnefesten og melde deg på de ulike aktivitetene.

Oversiktskart over Vervenområdet under Sup&Stup

For fullstendig program: www.supogstup.no

Drømmer du om sommer, sol og vannssport? Se vårt bildegalleri fra tidligere Sup&Stup:

 

Les også


Velkommen til Lillesand!

Denne sommeren blir litt annerledes enn en vanlig sesong. For dere som velger å tilbringe tid i Lillesand denne våren og sommeren, håper jeg dere får et hyggelig opphold i vår kommune.

Made in Lillesand

Marion Glamsland Berntsen er ekte Lillesander.
Hun bor på Bellevue, rett ovenfor sentrum, med utsikt over innseilingen til Lillesand. Hun har hytte i Høvåg og er oppvokst «på landet», på Glamsland. Sammen med mannen sin, Bjarne, driver hun Matkroken på Indre Årsnes, Høvåg, og Matkroken i sentrum av byen.

Hva skjer i Lillesand?

Lurer du på hva som skjer i Lillesand? Planlegger du en tur til byen? Kanskje en ferietur? Er du her som fastboende – eller turist? På sommeren er det over 150 små- og store arrangement i byen og kommunen. Men det er mye som skjer hele året. Og arrangementene oppdateres på – nettopp; DET SKJER.