Lillesands skjærgård. Blindleia. Midt i «Agderbyen». Universitetsbyer med firefelts motorvei til øst og vest. Internasjonal flyplass rett utenfor kommunegrensa. En kommune i vekst. Et godt sted å leve.

Skal du etablere deg i Lillesand? Kanskje du ønsker å bytte ut eneboligen med leilighet med utsikt? Eller ønsker du å bygge ditt eget? Her har vi samlet noen nye prosjekt i kommunen. Se, les – og bli inspirert!

Her finner du eiendommene som til enhver tid er til salgs i Lillesand kommune.

Har du spørsmål eller blir inspirert til å finne ut av hva Lillesand kan tilby deg? Exbo kan guide deg videre

 

1. Reise Terrasse

Reise Terrasse har en unik og førsteklasses beliggenhet med umiddelbar nærhet til sjøen, og flotte friområder med badeplasser. Lillesand sentrum med alle fasiliteter ligger kun en kort spasertur unna. Tomtene ligger vendt mot sydvest, og har de beste solforhold fra tidlig morgen til sen kveld.

Fra tomtene er det nydelig utsikt utover Tingsakerfjorden mot Skauerøya og innseilingen til Lillesand sentrum, samt mot Kokkenes og Kirkeheia. Friarealet grenser mot båthavna, og like bortenfor ligger Tingsaker Camping med tilhørende friområder og badestrand. Barnehager og skoler ligger i gangavstand fra boligfeltet, og ny gang- og sykkelsti gir trygg vei til sentrum og handelsområdet like ovenfor. Kanskje Lillesands beste boligtomter?

Les mer

2. Fossbekk Brygge

Bare 800 meter fra Lillesand sentrum, ligger Fossbekk Brygge. Flotte gang- og sykkelstier og direkte kontakt med vannkanten gjør adkomsten til området enkel, både til fots og med båt. Den nye firefelts motorveien har kortet ned avstandene mellom Sørlandsbyene, og fra Fossbekk er det kort vei til det meste.

Les mer

3. Luntevika Brygge

Lunteviga Brygge er en idyllisk plass med Blindleia som nærmeste nabo. Når sola står opp, treffer den Lunteviga Brygge. Og den blir helt til sent om kvelden.

Du kan lunte ned mot sjøen en tidlig morgenstund med kaffekoppen i hånda, eller tøffe ut mot de mest idylliske stedene som skjærgården kan by på. Når kvelden kommer blir din egen terrasse, eller kanskje den store takterrassen, stedet du stolt inviterer dine venner til.

Vi bygger på tomta til den gamle, ærverdige brusfabrikken. Et vakkert og stilfullt leilighetsbygg. Vi tilbyr 22 leiligheter med gode planløsninger og nydelig utsikt. Leilighetene har parkeringsplass i kjelleren, lekepark og en grønn, vakker hage mot sjøen.

Ja, her vil du finne roen, og her kan du nyte sjøen og naturen i umiddelbar nærhet til det du måtte trenge i hverdagen. Den vakre sommerbyen Lillesand, med sitt intime og maritime særpreg, ligger en kilometer unna. I tillegg kan du sette deg i bilen og vite at E18 og handlesentre kun er minutter unna.

Når du bor i Lunteviga vil du alltid kjenne på hjemlengsel. Og om noen spør hvor du bor, er det lett å forklare; “Et steinkast fra Blindleia.”

Les mer

4. Tingsakerbakken

Dette er siste byggetrinn i prosjektet Tingsakerbakken. Bygget med 12 leiligheter fra 61 kvm til 125 kvm, gjør prosjektet komplett og danner en flott ramme rundt den felles takhagen.

Flere av leilighetene får flott utsikt mot sjøen og meget gunstige solforhold.
Leilighetene holder god standard og kan friste med romslige balkonger og flott opparbeidet fellesarealer. 3-roms leilighet fra kun kr. 2.050.000,-. Dette er en unik sjanse for deg som ønsker å komme inn på boligmarkedet.

Les mer

Tekst og foto: Lillesand Vekst og Eiendomsutviklerne

 

Les også


Velkommen til Lillesand!

Denne sommeren blir litt annerledes enn en vanlig sesong. For dere som velger å tilbringe tid i Lillesand denne våren og sommeren, håper jeg dere får et hyggelig opphold i vår kommune.

Hva skjer i Lillesand?

Lurer du på hva som skjer i Lillesand? Planlegger du en tur til byen? Kanskje en ferietur? Er du her som fastboende – eller turist? På sommeren er det over 150 små- og store arrangement i byen og kommunen. Men det er mye som skjer hele året. Og arrangementene oppdateres på – nettopp; DET SKJER. 

Lillesands Historie – et praktverk

«Berit Eide Johnsen har en uovertruffen lokalkunnskap om Lillesand som har ført til en særdeles lesbar bok om byens historie», skriver Fædrelandsvennens journalist i sin anmeldelse (treningkas 5) av boka som tar for seg de viktige årene i Lillesands historie, 1800-1850.