Lillesand har i mange år vært kjent som «feriekommunen». Flere ganger blitt «kåret» til kommunen med den høyeste kvadratmeterprisen på fritidseiendommer. Ja, vi har «Norges vakreste skjærgård». Vi har mange vakre steder og eiendommer i vår kommune. Og uansett om du har veldig mye penger, eller en «normal lønn» kan du finne din fritidsdrøm i Lillesand.

Her har vi samlet fritidseiendommene som til enhver tid er til salgs i Lillesand.

 

Les også


Made in Lillesand

Marion Glamsland Berntsen er ekte Lillesander.
Hun bor på Bellevue, rett ovenfor sentrum, med utsikt over innseilingen til Lillesand. Hun har hytte i Høvåg og er oppvokst «på landet», på Glamsland. Sammen med mannen sin, Bjarne, driver hun Matkroken på Indre Årsnes, Høvåg, og Matkroken i sentrum av byen.

Hva skjer i Lillesand?

Lurer du på hva som skjer i Lillesand? Planlegger du en tur til byen? Kanskje en ferietur? Er du her som fastboende – eller turist? På sommeren er det over 150 små- og store arrangement i byen og kommunen. Men det er mye som skjer hele året. Og arrangementene oppdateres på – nettopp; DET SKJER. 

Lillesands Historie – et praktverk

«Berit Eide Johnsen har en uovertruffen lokalkunnskap om Lillesand som har ført til en særdeles lesbar bok om byens historie», skriver Fædrelandsvennens journalist i sin anmeldelse (treningkas 5) av boka som tar for seg de viktige årene i Lillesands historie, 1800-1850.