Susie & the Spuds ble unnfanget på et nachspiel i Lillesand en gang i slutten av 2011. Ingen husker helt når, eller hvordan, eller hvem som deltok – men alle er omsider blitt enige om at det faktisk må ha skjedd. Siden oppstarten har Susie & the Spuds spilt mer enn 100 konserter over hele landet – fra Tromsø i nord til Lindesnes i sør. Potetsene fra Lillesand er et utpreget liveband, krydret med humor, lidenskap og en god dose galskap.

 

Susie & the Spuds er:
Silje Fossli – sang, ukulele, trekkspill, melodica og andre ting med tangenter.
Bjørnar Flaa – sang, gitarer, rytmer og ei resepsjonsbjelle.
Jørund Flaa – sang, banjoer, resonator, kazoo og andre leker som lager lyd.
Terje Ellefsen – bass, basstromme og bassang (men kun tidlig om morgenen).
Marin Stallemo Bakke – fele, nøkkelharpe og vel egentlig alt av strengeinstrumenter hun måtte få i fanget.

Se – og hør hiten «I love my baby» fra deres nye album her (youtube)

Da Susie and the Spuds, eller «Spudsa» som de ofte blir kalt på folkemunne, skulle ha releasekonsert for sitt nye album som kom ut i januar 2018 fylte de selvsagt eTeateret, Lillesands scene, midt i byen.

Musikken kan best karakteriseres som en blanding av folk’ n roll, americana, indie og old time. Bandet har (for enkelhetens skyld) bestemt seg for å kalle musikken sin for spudgrass. Tekstene handler om alt fra brennevin, pistoler og utroskap – til slåsskamper, grunnløs eufori og ikke minst bacon. Samtidig utforsker også bandet mer alvorlige temaer i sanger som ”Fall of Man”, ”Close Your Eyes”, ”C’est la Vie” etc.

Susie & the Spuds er musikalsk i slekt med band som Old Crow Medicine Show, The Avett Brothers, Langhorne Slim, Matthew & the Atlas, Mumford & Sons, Pokey LaFarge, Shovels & Rope und so weiter.

Har du lyst til å bli glad? Til å se- og høre med av dete beste Lillesand har å by på?

Bandet kommer til en scene nær deg også. Følg med på facebook (@SusieandtheSpuds)

Noen konserter er allerede booket (foreløpig liste):

JAN.13
Bryne, Rogaland

FEB.3
Kvinesdal, Vest-Agder
FEB.16
«Spudsa» lanserte «Sing me home» i januar 2018

LagreLagre

 

Les også


Velkommen til Lillesand!

Denne sommeren blir litt annerledes enn en vanlig sesong. For dere som velger å tilbringe tid i Lillesand denne våren og sommeren, håper jeg dere får et hyggelig opphold i vår kommune.

Made in Lillesand

Marion Glamsland Berntsen er ekte Lillesander.
Hun bor på Bellevue, rett ovenfor sentrum, med utsikt over innseilingen til Lillesand. Hun har hytte i Høvåg og er oppvokst «på landet», på Glamsland. Sammen med mannen sin, Bjarne, driver hun Matkroken på Indre Årsnes, Høvåg, og Matkroken i sentrum av byen.

Hva skjer i Lillesand?

Lurer du på hva som skjer i Lillesand? Planlegger du en tur til byen? Kanskje en ferietur? Er du her som fastboende – eller turist? På sommeren er det over 150 små- og store arrangement i byen og kommunen. Men det er mye som skjer hele året. Og arrangementene oppdateres på – nettopp; DET SKJER.