40 ganger har dugnadsgjengen bak «byens festival» arrangert Lillesandsdaene. Gjengen har nok blitt skiftet ut noen ganger, men festivalen er den samme: En uke som sier velkommen til sommeren, med liv i gater og steder – over hele kommunen. Og i år feires jubileet med flere konserter.

– Lillesandsdaene drives faktisk utelukkende på dugnad, sier Kristoffer Thomassen, en av ildjselene som bruker fritiden gjennom hele året til å planlegge neste års festival.

– Vi er stolte av å være en av de eldste festivalene på Sørlandet, og at vi har et program som kan passe for alle. I løpet av de ni «daene» festivalen holder på skal det godt gjøres å ikke finne noe som passer for akkurat deg!

Gjennom ni dager vil det arrangeres utstillinger, konserter, institusjonsarrangement, blomsterbarnetog, skumparty, sjørøvertokt og mye mer. Og i år har gjengen virkelig slått på jubileumstromma og booket spennende artister.

Du finner hele programmet her:

www.lillesandsdaene.no

 

Tekst: Trond Are Gjone / Foto: Lillesandsdaene

 

Les også


Velkommen til Lillesand!

Denne sommeren blir litt annerledes enn en vanlig sesong. For dere som velger å tilbringe tid i Lillesand denne våren og sommeren, håper jeg dere får et hyggelig opphold i vår kommune.

Made in Lillesand

Marion Glamsland Berntsen er ekte Lillesander.
Hun bor på Bellevue, rett ovenfor sentrum, med utsikt over innseilingen til Lillesand. Hun har hytte i Høvåg og er oppvokst «på landet», på Glamsland. Sammen med mannen sin, Bjarne, driver hun Matkroken på Indre Årsnes, Høvåg, og Matkroken i sentrum av byen.

Hva skjer i Lillesand?

Lurer du på hva som skjer i Lillesand? Planlegger du en tur til byen? Kanskje en ferietur? Er du her som fastboende – eller turist? På sommeren er det over 150 små- og store arrangement i byen og kommunen. Men det er mye som skjer hele året. Og arrangementene oppdateres på – nettopp; DET SKJER.