Denne sommeren blir litt annerledes enn en vanlig sesong. For dere som velger å tilbringe tid i Lillesand denne våren og sommeren, håper jeg dere får et hyggelig opphold i vår kommune.

Handle gjerne i de lokale butikkene, og benytt dere av det som er åpent i Lillesand. Sakte, men sikkert åpnes Norge opp igjen, og jeg håper vi går mot en mer normal hverdag i landet vårt.

Samtidig så er koronasituasjonen langt fra over. Som jeg oppfordrer Lillesand sine innbyggere, oppfordrer jeg også dere til å følge myndighetenes anbefalinger. Legg gjerne dagligvarehandel til morgen eller kveld, og unngå ettermiddagsrushet foran helger og helligdager.

Følger dere disse rådene og bruker sunn fornuft, tror jeg det kan bli en flott vår og sommer for oss alle, tatt forholdene i betraktning.

Jeg ønsker dere en riktig fin vår og sommer!

Einar Holmer Hoven
Ordfører

 

Les også


Made in Lillesand

Marion Glamsland Berntsen er ekte Lillesander.
Hun bor på Bellevue, rett ovenfor sentrum, med utsikt over innseilingen til Lillesand. Hun har hytte i Høvåg og er oppvokst «på landet», på Glamsland. Sammen med mannen sin, Bjarne, driver hun Matkroken på Indre Årsnes, Høvåg, og Matkroken i sentrum av byen.

Hva skjer i Lillesand?

Lurer du på hva som skjer i Lillesand? Planlegger du en tur til byen? Kanskje en ferietur? Er du her som fastboende – eller turist? På sommeren er det over 150 små- og store arrangement i byen og kommunen. Men det er mye som skjer hele året. Og arrangementene oppdateres på – nettopp; DET SKJER. 

Lillesands Historie – et praktverk

«Berit Eide Johnsen har en uovertruffen lokalkunnskap om Lillesand som har ført til en særdeles lesbar bok om byens historie», skriver Fædrelandsvennens journalist i sin anmeldelse (treningkas 5) av boka som tar for seg de viktige årene i Lillesands historie, 1800-1850.